PRODUCTES

Sistemes de test, mesura i control

Desenvolupem des de Màquines d’Assaig Universal, amb capacitat per realitzar de manera fàcil i assequible multitud d’assajos físics, fins a bancs d’assaig de caràcter específic.

Les Màquines d’Assaig Universal disposen dels útils i mòduls de control necessaris per tal de, utilitzant la mateixa plataforma, realitzar múltiples tipus d’assaig. Bé siguin assajos de tracció, compressió, adhesió, fricció o límit elàstic, entre d’altres, tots ells es poden realitzar amb la mateixa màquina.

D’altra banda, disposem de capacitat tecnològica per construir Bancs de Test específics sota comanda.

Sistemes d’adquisició de dades distribuïdes

Disposem de solucions que permeten el monitoratge d’equips remots d’adquisició de dades, independentment del mitjà de comunicació utilitzat (rs-422/485, busos industrials, Ethernet, ràdio o fins i tot Internet)

Tecnologies de la informació i internet

Desenvolupem front-ends web per sistemes de gestió empresarial (ERP). Facilitem l’accés mitjançant Internet a la informació gestionada pel sistema ERP de la seva companyia, tant als seus propis empleats fins a la seva xarxa de clients i proveïdors.

Lògicament, també podem implementar webs corporatives o simples portals presencials:

QUESABESDE.COM

A internet, la nostra principal referència fou des de l’any 2001 QUESABESDE.COM, web líder sobre fotografia digital i electrònica de consum en llengua castellana. Des de juny de 2008, QUESABESDE.COM pertany a Exartia Media SL.

Tot això, suportat i gestionat per tecnologia íntegrament desenvolupada per la nostra empresa, dóna fe de la nostra capacitat de desenvolupament tecnològic.

catalą | castellano
XHTML | CSS
© Adcon Sistemes S.L.   c/Sant Antoni, nº 9, 08339 - Vilassar de Dalt (Barcelona)
telf: (+34) 93 753 88 76  web@adcon.es