QUI SOM

AdCon Sistemes és una empresa d’enginyeria i sistemes d’informació

La nostra activitat es desenvolupa en dos àmbits fonamentals:

  • Els sistemes de test, mesura i control.
  • Les tecnologies de la informació i Internet.

Des de la nostra fundació, l’any 1991, desenvolupem la nostra activitat al món de la informàtica industrial i el disseny de sistemes de test i mesura. L’experiència acumulada, el nivell de formació dels nostres enginyers, així com la total confiança amb el nostres partners de negoci, garanteixen la millor solució per cada cas.

Fruit de l’explosió del món d’Internet i de les tecnologies de la informació vam crear una divisió especialitzada en oferir aquests serveis. Per tot això, disposem de capacitat suficient per integrar la informació generada pels sistemes de test i assaig en els sistemes d’informació existents a l’empresa.

Breu història

AdCon Sistemes va ser fundada l’any 1991 a Premià de Mar, Barcelona. Als nostres orígens ens vam especialitzar en el desenvolupament de sistemes de control i interfícies gràfiques per equips domòtics. A aquelles dates es remunta la nostra participació a la Casa Inteligente de Corbera d’Or i la Casa Domòtica d’Hidroelèctrica de Catalunya

Juntament a aquests desenvolupaments, iniciàrem projectes d’adquisició de dades i monitoratge de sistemes industrials, en el que s’anomena informàtica industrial. Vam ser pioners en incorporar interfícies d’usuari totalment gràfiques a màquines de test i assaig.

Des de llavors fins l’actualitat, hem evolucionat al ritme adient per posar a disposició dels nostres clients l’última tecnologia disponible i oferir la total integració dels sistemes de control, mesura i monitoratge als sistemes informàtics de l’empresa.

A finals del 2002, creàrem la principal pàgina web sobre fotografia digital en llengua castellana, QUESABESDE.COM, la propietat i gestió de la qual es transferirien plenament a Exartia Media SL, la primavera de 2008.

catalŕ | castellano
XHTML | CSS
© Adcon Sistemes S.L.   c/Sant Antoni, nº 9, 08339 - Vilassar de Dalt (Barcelona)
telf: (+34) 93 753 88 76  web@adcon.es