Enginyeria

Per garantir l’èxit de tots els nostres productes, combinem de manera adequada diferents camps de l’enginyeria.

 • Mecànica
  Disposem d’empreses col·laboradores de tota confiança amb més de 50 anys d’experiència que ens aporten tot el seu coneixement i saber fer. El domini de la mecànica, la hidràulica i la pneumàtica ens permeten afrontar amb èxit la producció de la majoria dels sistemes d’assaig i test.
 • Electrònica i instrumentació
  Es imprescindible disposar de la millor instrumentació i electrònica possibles per garantir la màxima qualitat del sistemes dissenyats. Per tot això, comptem amb partners de caràcter internacional que garanteixen components del màxim nivell pel desenvolupament dels nostres equips.

Informàtica

A dia d’avui, no es concep un sistema de test i mesura sense un precís sistema informàtic que el gestioni eficaçment i permeti obtenir-ne la màxima informació possible.

El nostre departament de desenvolupament utilitza les últimes tecnologies disponibles al mercat amb l’objectiu d’aconseguir les millors prestacions en el mínim temps possible. Per tot això, eines de desenvolupament d’última generació com LabView 7 Express, Visual.Net i Visual Basic, així com el domini dels més diversos sistemes de suport de dades, SQL, mySQL, són del tot imprescindibles.

L’aplicació de criteris d’enginyeria del software assegura l’obtenció de productes de qualitat. D’altra banda, i ja des dels nostres primers dissenys, hem seguit criteris de màxima ergonomia en el disseny de les interfícies d’usuari amb l’objectiu de maximitzar la usabilitat dels nostres sistemes i minimitzar els temps de formació.

Outsourcing

La contínua evolució de les diferents tecnologies implicades en qualsevol desenvolupament suposa una dificultat afegida en quant a inversió de temps i recursos necessaris. Per tot això, posem a la seva disposició la nostra base de coneixement i el nostre personal qualificat per col·laborar en la realització dels seus projectes.

Serveis WEB

Som especialistes en el desenvolupament de webs corporatives. Des la concepció d’Internet com un canal de comunicació dinàmic i vital, dissenyem espais amb continguts vius i fàcilment actualitzables.

En resum, li oferim:

 • Disseny centrat en la usabilitat
  La usabilitat és tot aquell conjunt de criteris que garanteixen un disseny coherent, lògic, eficaç, versàtil i precís d’una web. Criteris bàsics carregats de sentit comú que fan d’una web una eina útil tant pel qui la visita com pel qui la crea.

  Una bona web és aquella que té en compte i garanteix tant els objectius del seus propietaris com els dels seus visitants. Els usuaris han de poder localitzar la informació que busquen en un entorn agradable i fàcil d’utilitzar, mentre que els propietaris de la web han de rendibilitzar el seu negoci.
 • Contingut optimitzat per un funcionament àgil i eficaç
  Fugim d’espais web purament efectistes i garantim continguts i dissenys àgils que permetin un accés ràpid i senzill a la informació.
 • Optimització per a un bon posicionament als buscadors Internet conté una quantitat ingent d’informació. Es imprescindible disposar d’una bona col·locació en els sistemes que l’ordenen i l’ensenyen.
 • Consultoria
  Oferim un assessorament professional en qualsevol dels aspectes relacionats amb Internet. Des del desenvolupament de webs presencials fins a aplicacions e-commerce que li permetin vendre els seus productes on-line.
 • Serveis de hosting i gestió de dominis
  Ens fem càrrec del serveis necessaris per proporcionar allotjament i registrar el seu domini a Internet.
catalŕ | castellano
XHTML | CSS
© Adcon Sistemes S.L.   c/Sant Antoni, nº 9, 08339 - Vilassar de Dalt (Barcelona)
telf: (+34) 93 753 88 76  web@adcon.es